FC Emmen

Vanaf de zomer 2015 werken wij samen met FC Emmen. FC Emmen wil samen met studentenvereniging Dionysus Emmen een gedeelte van hun stadion inrichten als onderwijstribune die enkel voor leerlingen van het voortgezet onderwijs (vanaf 16 jaar) en studenten van het Drenthe College en Stenden Hogeschool toegankelijk is.

Als wij vanaf dit seizoen 100 studenten bij elkaar kunnen krijgen, die een seizoenskaart hebben aangeschaft, gaan wij een studentenhonk bouwen onder de Oost-tribune van de Jenz Vesting. Met dit studentenhonk kunnen wij namens studentenvereniging Dionysus Emmen het studentenleven in Emmen weer terughalen. Wij gaan dan lage prijzen aanbieden voor onze drinks en snacks met daarom heen leuke activiteiten aan studenten.

De studenten die bij ons een seizoenskaart hebben aangeschaft, zullen gedurende het seizoen ,voor – tijdens en na de thuiswedstrijden, leuke/sportieve activiteiten organiseren.

In verband met deze samenwerking worden seizoenskaarten met 50% korting aangeboden door FC Emmen, prijzen Seizoenskaart fotovoor het seizoen 2015-2016:

  • 16 en 17 jaar: €30
  • ouder dan 17 jaar: €50

Als je 18 jaar of ouder bent en je wilt nog een seizoenskaart aanschaffen, dan betaal je niet 70 euro maar verlaagt de prijs met €3,50 per gespeelde wedstrijd. Op dit moment staat de teller.

Betaling is mogelijk per jaar, of mits je ouder bent dan 17 jaar ook voor 3 jaar in één keer (hierdoor heb je geen verhoging gedurende 3 jaar!)

Wat moet je doen als je van deze actie gebruik wilt maken:

Stap 1 Download het aanmeldformulier hieronder.

Klik hier voor uw FC Emmen aanmeldformulier

Stap 2 Vul het aanmeldingsformulier volledig in.

Stap 3 Scan het formulier in en stuur het naar Info@dionysus-emmen.nl.

Stap 4 Betaal de prijs wat er op het aanmeldformulier per bank aan FC Emmen.

Stap 5 Als wij jou aanmelding en betaling in ontvangst hebben genomen, dan gaan wij het verwerken in ons systeem.

Stap 6 Zowel FC Emmen als wij namens Studentenvereniging Dionysus Emmen nemen contact met jou op als uw seizoenskaart klaar ligt om opgehaald te worden.

Stap 7 U kunt uw FC Emmen Dionysus Seizoenskaart ophalen bij de Jes Vesting (Stadionplein 1).