Snooker & Pool Centrum Emmen

Het Snooker & Pool Centrum is meer dan enkel een poolcentrum! Het is een uitgaansgelegenheid met vele vormen van vertier. Met 19 pooltafels, 8 snookertafels, 2 biljarttafels, 8 dartborden en het volwaardige SPC Café met zijn vele activiteiten zijn wij dé plek waar je zeven dagen per week, 365 dagen per jaar terecht kan voor optimaal vermaak!

 

Het café

 

Ons  gezellige café is de ideale plek voor het altijd gezellige barhangen. Op vele manieren proberen wij de gasten dat extratje te geven om hen de perfecte avond te bezorgen. Thema avonden, live muziek, de maandelijkse pubquiz & bierproeverij, allerlei belangrijke gebeurtenissen op het grote scherm zoals de belangrijke dartwedstrijden en uiteraard het E,- en WK én niet te vergeten de 25 spelletjes die klaarliggen voor algemeen gebruik.

 

Onze kleine keuken verzorgt verschillende soorten hapjes die tijdens het spel uw drankje perfect begeleiden.

 

Ons uitgebreide bier assortiment zorgt ervoor dat elke bierliefhebber op zijn plaats is in het SPC Café! Ook leuk om te weten; Maandelijks hebben wij een bierproeverij! Zes bieren met daartoe bijpassende hapjes en een hoop gezelligheid. Het winnende biertje is de hele daarop volgende maand het biertje van de maand.

 

 

Ook de darters zijn bij ons aan het goede adres!

Voor diegene die niet in het bezit is van een setje pijlen hebben wij altijd een setje te leen. Acht dartborden, waarvan vier in de rookruimte, hangen volgens de officiële afmetingen voor algemeen gebruik!

 

 

Mon€y darts

 

Elke donderdagavond vanaf 20.00u gaat onze wekelijkse money darts van start. Voor slechts €7,50 maak je kans op leuke geldprijzen. Met een winnaars, en –verliezersronde heb je een hele avond plezier & vertier!

 

Darts Trophy

 

Elke eerste zaterdag van de maand wordt Darts Trophy gehouden. Tot 20.00u kan er ingeschreven worden. Voor slechts €7,50 kan je je in competitie vorm naar de top gooien. Ook dit toernooi kent een verliezersronde en heeft hierdoor een avondvullend karakter.

 

Poker Friday

 

Om de week organiseren wij een pokertoernooi. Inschrijfgeld bedraagt €16,- inclusief één consumptie. Om 19.30u gaat het toernooi van start en ben je voor dit tijdstip ingeschreven dan krijg je van ons 1000 fishes extra. Tot 20.30u kan er ingeschreven worden. Er bestaat nog de mogelijkheid voor 1 add-on & 1 rebuy.